Jørgen watne frydnes daglig leder utøya
[ Om Oss ]

Jørgen Watne Frydnes

Daglig leder

Jørgen Watne Frydnes er daglig leder av Utøya. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo, har en mastergrad i internasjonal politikk fra the University of York, England. Jørgen har 12 års erfaring fra Leger Uten Grenser og er nåværende styremedlem i Den Norske Helsingforskomitéen. Han ledet prosessen og var ansvarlig for å gjenreise Utøya etter terrorangrepet i 2011.

Jørgen er medlem av Den Norske Nobelkomite, komitéen på fem personer som deler ut verdens mest anerkjente pris, Nobels Fredspris.

Telefon: 953 00 919  / E-post: jorgen@utoya.no

Ann Helen
[ Om Oss ]

Ann Helen Løvstad

Arrangementsansvarlig

Ann Helen er den som sørger for at kabalene går opp på Utøya. Hun har tidligere drevet egen kafé og i 8 år var hun en del av ledergruppen på Sundvolden Hotel. Hun var også vaktleder på Sundvolden 22.juli, 2011 og gjorde en enorm innsats sammen med resten av teamet den dagen. Ann Helen er veldig opptatt av planlegging og detaljer, så her hos oss på Utøya er hun arrangementsansvarlig, og sørger for at arrangementet ditt gjennomføres på en god måte. 

Telefon: 932 01 539 / E-post: annhelen@utoya.org

[ Om Oss ]

Lars Gudmundson

Leder av Hegnhuset

Lars er utdannet idéhistoriker, og har lang erfaring fra nasjonale og internasjonale utdanningsprosjekter med vekt på tema som demokrati og menneskerettigheter. Han har tidligere jobbet i Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet, og i flere år vært nestleder i Det Europeiske Wergelandsenteret. Lars har jobbet nært med Utøya siden 2015, og har nå ansvaret for Utøyas nasjonale og internasjonale læringstilbud.

Telefon: 47714369 / E-post: lars@utoya.org

[ Om Oss ]

Jon Olsen

Driftsleder og Kaptein

Når Jon ikke ruller verden rundt på motorsykkel eller er på vei nedover alpefjell på slalomski,  er han Utøyas driftsleder og kaptein for M/S Thorbjørn. Jon startet karrieren i byggebransjen, men har nå over 30 års erfaring fra Utøya og kjenner øya bedre enn noen.

E-post: jon@utoya.org

[ Om Oss ]

Ragnar Braata

Skipper & Altmuligmann

Ragnar er en rockabilly av rang. Ved siden av å være en dedikert fuglekikker og spille bass i Ringerikes ypperste Rolling Stones-coverband, styrer Ragnar MS/Thorbjørn med stødig hånd og fikser alskens praktiske gjøremål på Utøya. 

E-post: ragnar@utoya.org

[ Om Oss ]

Paul Patrick Børhaug

Marked, Kommunikasjon & Geitesjef

Paul Patrick jobber med innholdsproduksjon, markedsføring og kommunikasjon hos oss. Han har bred erfaring fra norsk organisasjonsliv og er utdannet samfunnsviter med en bachelorgrad i Utviklingsstudier fra OsloMet og en mastergrad i Afrikastudier fra School of Oriental and African Studies. Paul er også øyas geitebonde.

Telefon: 926 49 598 / E-post: Paul@utoya.org

[ Om Oss ]

Anne Britt Fjellro

Arrangementsansvarlig II

Anne Britt er en bergenser med bein i nesa. Hun har bak seg en karriere i forsvaret og fra Sundvolden hotell, der hun også jobbet 22.juli 2011. 

E-post: annebritt@utoya.org

[ Om Oss ]

Zamran Ahmad Butt

Prosjektkoordinator

Zamran er både utdannet kommersiell pilot og dialogpilot ved UiO (holdningsprosjekt for å forebygge negative fordommer, utenforskap og ekstremisme gjennom dialogisk metode).
Zamran har også lang erfaring fra organisasjonslivet hvor han har jobbet med en rekke prosjekter innen dialog og forebyggende med ungdom. Han har tidligere vært ungdomsleder og generalsekretær ved ICC (Islamic Cultural Centre). Zamran jobber med prosjekter relatert til læringstilbudet på Utøya, samt opplæring av undervisere.
 

E-post: zamran@utoya.org

[ Om Oss ]

Helene Bøsei Olsen

Prosjektmedarbeider og pedagog

Helene har vokst opp på Utøya og kjenner øya bedre enn de fleste. Hun har bodd i Jordan, snakker flytende arabisk, sitter i kommunestyret i Hole Kommune og tar en mastergrad i informatikk. På Utøya jobber hun som prosjektmedarbeider og pedagog. 

E-post: helene@utoya.org

[ Om Oss ]

Silje Skogstad Lysaker

Kjøkkensjef (i permisjon)

Silje har jobbet i flere ulike kjøkken, og er veldig glad i å lage enkel og smaksrik mat fra bunnen av. Mesteparten av tiden svinger hun seg rundt på kjøkkenet som hun har ansvaret for, men kan også sees ved at hun utfører andre oppgaver på øya. 

E-post: silje@utoya.org

[ Om Oss ]

Jane Gulbrandsen

Kokk

Jane er en evigblid rockekokk med lang erfaring som LO-representant fra Jevnaker. Lever etter livsmottoet: «Det har jeg aldri prøvd før, så det greier jeg helt sikkert».

E-post: jane@utoya.org

 

[ Om Oss ]

Alexander Kristiansen

Potet/Fiksemann

Alex er kjernekaren og håndverkeren som ordner og fikser alt som måtte trenge fiksing på Utøya. Om en takrenne henger, om traktoren fusker eller om en lås må dirkes – Alex er mannen for jobben! 

E-post: alex@utoya.org

[ Om Oss ]

Inger Johanne Hermansen

Renholdsansvarlig

Inger Johanne er rivjernet som sørger for at Utøyas fasiliteter skinner og dufter liflig og floralt. 

E-post: ingerjohanne@utoya.org

[ om oss ]

Styret

Tord Dale

Tord Dale

[ Styreleder ] Tord Dale er leder for bærekraft i Virke. Han har også vært sentralstyremedlem i AUF og har 10 år bak seg på Utøya.
Martin Henriksen

Martin Henriksen

[ Styremedlem ] Leder for bærekraft og samfunnskontakt i Hurtigruten NorgeStortingsrepresentant for Troms 2017-2021. Tidligere AUF-leder.
Hilde Firman Fjellså

Hilde Firman Fjellså

[ Styremedlem ] Hilde har lang erfaring fra AUF og fagbevegelsen. Hun jobbet tidligere som journalist, men i dag er hun advokat i advokatfirmaet Lippestad
Marianne Wilhelmsen

Marianne Wilhelmsen

[ Styremedlem ] Marianne Wilhelmsen var generalsekretær i Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) 2012–2014. Hun er utdannet kaospilot og jobber som Kommunikasjons- og markedssjef ved Dignio, Høgskolen i Buskerud.
Sindre Lysø

Sindre Lysø

[ Styremedlem ] Sindre Lysø er AP-politiker og den lengstsittende generalsekretæren i AUFs historie.
[ om oss ]

UNDERVISERE

Inger Nicolaysen

Inger Nicolaysen

Inger Angelika Nicolaysen jobber som lærer på Hønefoss VGS.
Catharina Remman

Catharina Remman

[ Underviser ] Studerer Lektor i samfunnsfag og nordisk ved Universitetet i Oslo.
Ingrid Kristine Børset

Ingrid Kristine Børset

[ Underviser ] Utdannet dialogpilot som studerer ved lektorprogrammet i fremmedspråk på Universitetet i Oslo.
Marianne Støle-Nilsen

Marianne Støle-Nilsen

[ Underviser ] Utdannet lektor med lang erfaring som ungdomsskolelærer.
Jesica Lina

Jesica Lina

[ Underviser ] Estetiske studier på Universitetet i Oslo, engelsk ved UiT, mastergrad i historie fra University of Winchester og PPU ved Universitetet i Sørøst-Norge.
Cecilie Schia

Cecilie Schia

[ Underviser ] Bachelori pedagogikk og i religionshistorie fra UIO. Tar nå master i samfunnsanalyse ved Universitetet i Sørøst-Norge.
Fanny Celine Opsund Paulsen

Fanny Celine Opsund Paulsen

[ Underviser ] Studerer litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo

Tiril

Tiril har en bachelorgrad i filosofi og religionsvitenskap, og tar nå en master i sistnevnte ved UiO. Tidligere har hun vært med i ulike ungdomsorganisasjoner, og vil mer enn noe annet at ungdommer skal engasjere seg i å endre verden